Benvinguts a Opel Fever!

Sempre se’ns ha dit que les addiccions, els vicis i les drogues són dolentes. Està clar que qualsevol, o quasi qualsevol cosa en excès és nociva… però reconeixem-ho, alguns sentim la febre dels Opel! Per a tots nosaltres neix aquesta web, Opel Fever, amb vocació de servir a tots els propietaris de vehicles Opel, als qui només necessitin ajuda puntual o als que volen saber-ho tot sobre la marca.

Al menú superior de la pàgina trobareu seccions classificades com Bricos, Models, Motorsport, etc. on anirem introduint tota la informació disponible en cada cas. No cal dir, que tothom és benvingut també a fer-nos arribar informació que hi manqui, així com escriure’ns per fer-nos arribar comentaris, suggerències o inclús crítiques, sempre i quant aquestes siguin constructives 😉

Opel sempre! 🙂

About the Author: Tempesta

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *